WERKWIJZE

Om een duidelijk beeld weer te geven volgt hier een stappenplan met verschillende fases en mogelijkheden.

 

- INSPIRATIEGESPREK

Met een vrijblijvend inspiratiegesprek komt Chiel graag bij je langs om te luisteren naar je wensen. Om te kijken welke stappen ondernomen kunnen worden, worden mogelijkheden besproken. Bij een goed gevoel en een helder beeld kan de eerste fase beginnen.

- SCHETSFASE

Om verschillende mogelijkheden weer te geven wordt er met een creatief oog gekeken naar de ruimte(s). Vervolgens maakt Chiel verschillende opties en bespreekt hij deze om samen naar een ultiem eindresultaat te werken. Wanneer deze opties gepresenteerd  zijn en er een perfecte schets is gecreëerd  kan deze verder worden uitgewerkt in een 3d tekening.

- ONTWERPFASE

Om een goed beeld weer te geven met een nieuw ontwerp van de ruimte(s) maakt Chiel 3d tekeningen. Hierin verwerkt hij de nieuwe meubels, kleuren en materialen. Dit voorlopig ontwerp presenteert hij weer, na deze presentatie wordt er naar het definitieve ontwerp gewerkt. Om een realistisch beeld te krijgen kunnen er zelfs renders gemaakt worden. Graag biedt Chiel het totaal plaatje aan, waar bij andere interieur designers hier het proces stopt gelooft Chiel in het ontzorgen van de realisatie. Deze mogelijkheid bied hij dan ook graag aan. 

- REALISATIEFASE

Samen is er naar een ultiem eindresultaat gewerkt. Om dit te kunnen realiseren kan Chiel al de gekozen producten vanuit het ontwerp opstellen in een offerte. Vervolgens kan Chiel de gewenste producten bestellen bij zijn leveranciers. Ook voor maatwerk meubels of schilder / behangwerk heeft Chiel Batenburg Interiors een sterk netwerk om zich heen wat het mogelijk maakt om het complete plaatje te realiseren. 

Hopelijk heeft u een goed beeld gekregen van de ideale werkwijze. Mocht u vragen hebben, aarzel niet en neem dan contact op!

Hopelijk zien we elkaar snel!

Met creatieve groeten,

Chiel Batenburg

handtekening.png